Tuesday, January 1, 2013

Best Apps for Picture Edit Android

Aku ade terjumpa application best dekat android.Untuk iphone user aku tak tau boleh guna ke tak. Nama app die "PoweGIF"

1st trial, amik gambar yang bagi aku boleh dikatakan buang tebiat.haha..tapi nak wat camne, mase sekolah dulu takde smartphone & apps best camni. So bile dah tua, baru le boleh buat mulut itik tu.haha

2nd trial dengan mawarieka pulak...walaupun die dah mak orang, tapi sanggup lagi amik gambar camni?korang mampu??I bangga dengan ko,noks..haha

Last skali dengan Pika & Adek..haha..Pika yang comel..MakLong rindu la dengan Pika...


2 comments: